Полицейски служител е пострадал в София след гонка на бус

...
Полицейски служител е пострадал в София след гонка на бус
Коментари Харесай

Тежко ранен полицай след гонка с мигранти на Околовръстното

Полицейски чиновник е потърпевш в София след гонка на бус с мигранти, заяви Нова телевизия.

Инцидентът е станал малко след 7 часа тази заран, в региона на " Цариградско шосе " - под детелината за Казичене, в посока София.

Бусът с мигранти е излязъл на Околовръстното шосе от автомагистрала " Тракия ", откъдето е почнало преследването от полицията. Микробус на жандармерията е желал да спре незаконните имигранти и е препречил пътя им, само че водачът не е спрял и се е блъснал съвсем челно в полицейското транспортно средство.

След злополуката полицейският бус е съвсем погубен - той е със строшен челен мост, смачкани ламарини и натрошено предно стъкло. Тежко ранен е един служител на реда, на 51 години. Той е откаран в болница " Св. Анна " в безсъзнание и с голям брой пострадвания.

Ранени са и трима мигранти, единият от тях, на 20 години, е с тежка контузия на главата. Те също са откарани в Окръжна болница.



Всички те са от сирийски генезис.

Сигналът за случая е подаден малко преди 7:00 часа. На място са изпратени 3 коли за спешна помощ и няколко полицейски екипа. В региона на Околовръстното към момента има запушване, а трафикът се отклонява.

Припомняме, че през август, след гонене на мигранти в Бургас, починаха двама служители на реда. Тогава 15-годишен сириец бе водач на рейс с мигранти, който се вряза в полицейската патрулка, пробвала се да застане на пътя му.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР