Полицейски протести ще има в деня на официалното откриване на

...
Полицейски протести ще има в деня на официалното откриване на
Коментари Харесай

Полицаите пак излизат на протест - два пъти до края на месеца

Полицейски митинги ще има в деня на формалното разкриване на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. От СФСМВР обясниха, че на 11 януари от 16,30 до 17,00 часа протестиращите чиновници в Министерство на вътрешните работи ще "посрещат " делегациите с винили на кръстовището на бул. "Брюксел " и бул. "Цариградско шосе " и на кръстовището на Орлов мост.

Протестните дейности ще продължат в 18.15 часа в региона на Народния спектакъл "Иван Вазов ", където ще е формалната гала по старта на председателството.

Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи продължава своите протестни дейности с настояванията за нарастване на 15 на 100 на главните хонорари на работещите в Министерство на вътрешните работи, обвързване на заплатите със социалноизмерим индикатор и нов Закон за Министерство на вътрешните работи.

Следващата дата, на която ще стачкуват членовете на СФСМВР, е 25 януари, когато ще се поведе и срещата на министрите на вътрешните работи от Европейски Съюз в България. Протестът ще стартира в 11.00 часа в региона на НДК.

Успоредно с това, СФСМВР продължава своята акция с билбордове, съдържащи послания към идващите делегации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР