Полицейски автомобил се е блъснал в дърво след катастрофа с

...
Полицейски автомобил се е блъснал в дърво след катастрофа с
Коментари Харесай

Трима души са пострадали при катастрофа между лек автомобил и патрулка в Пловдив

Полицейски автомобил се е блъснал в дърво след злополука с различен автомобил в кв. „ Тракия “ в Пловдив, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал към 12.50 часа през днешния ден на кръстовището на бул. „ Освобождение “ с ул. „ Бранислав Велешки “. Според подадената информация патрулен автомобил на Пето районно полицейско ръководство е навлязъл в кръстовището с включена звукова и светлинна сигнализация и се сблъскал с лек автомобил „ Рено “. След удара служебният автомобил се е блъснал в дърво, а „ Рено “-то е спряло на разграничителния остров. Леко потърпевш е полицейски чиновник, пътувал на предната седалка. Алкохолната проба с дрегер на лидера на патрулката е негативна.

В болница за прегледи са откарани 41-годишната шофьорка на „ Рено “-то, на която ще бъде взета кръвна проба, както и 20-годишна пътничка.

По първични данни двете нямат съществени пострадвания. На местопроизшествието се правят процесуално-следствени дейности. Към момента придвижването в региона на случая се прави обикновено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР