Полицейска операция за противодействие на наркоразпространението е проведена вчера от

...
Полицейска операция за противодействие на наркоразпространението е проведена вчера от
Коментари Харесай

Спипаха голямо количество марихуана в къщата на криминално проявен в село Костенец

Полицейска интервенция за противопоставяне на наркоразпространението е извършена през вчерашния ден от криминалисти от ОДМВР-София и РУ-Костенец. В хода на акцията е осъществена инспекция в частен парцел в с. Костенец. На втория етаж на къщата, населяван от престъпно проявен и осъждан мъж на 33 години, полицейските чиновници разкрили и иззели резервоар с съдържимост 3.3 литра, цялостен на половина със суха тревиста маса, реагирала на канабис. Това оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.
 1_746x994  2_1000x750  3_1000x750  4_1000x750
Пак там те разкрили и втори пластмасов съд с шест плика със суха тревиста маса канабис, шест кашона с голям брой сухи стръкове канабис, плик с глави от суха тревиста маса канабис.

В таванското помещение на къщата криминалистите попаднали на още противозаконни „ находки “- в плик с  шест дребни опаковки със суха тревиста маса канабис. Обитателят на адреса е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, цялостното документиране на което продължава под наблюдението на Районна прокуратура- Ихтиман.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР