Полицейска операция е проведена вчера на територията на Първо и

...
Полицейска операция е проведена вчера на територията на Първо и
Коментари Харесай

Четирима са задържани при операция в Бургас за противодействие на престъпления, свързани с наркотици

Полицейска интервенция е извършена през вчерашния ден на територията на Първо и Пето Районно ръководство в регионалната дирекция
В хода на инспекция, в жилище, населявано от 41-годишен с криминалистически регистрации и осъждан, са открити двама – 35-годишен, прочут на полицията и осъждан мъж и 31-годишна жена. При обиска, у тях са открити: течен медикамент, от който се извлича ефедрин, алено прахообразно вещество, съдове и други такъми. При траялите процесуално-следствени дейности в прилежащо мазе са отрити и конфискувани още и 10-литрова бутилка с транспарантна течност, 11-литрова бутилка с бяло кристалообразно вещество, бутилка с останки от бяло кристалообразно вещество и празни лекарствени опаковки. Всички конфискувани субстанции, течности и предмети са предопределени за произвеждане на синтетичен високорисков опиат – метамфетамин. Тримата бургазлии арестувани с полицейска мярка до 24 часа.

Същата мярка е взета и по отношение на 33-годишен с криминалистически регистрации мъж. Той бил тестван и арестуван в региона на хипермаркет в жилищен квартал. У него униформените разкрили чанта, съдържаща преносима лаборатория за произвеждане на синтетични опиати: лабораторен термометър, колба, две спринцовки, електронна везна, буркан с кристалообразно вещество, бутилка с транспарантна течност, съдове и пликове с прахообразно алено и бяло кристалообразно вещество.

На конфискуваните субстанции са назначени експертизи. Работата по изясняване на всички обстоятелства и условия към незаконната активност на арестуваните продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР