Полицейска блокада в Казанлъшко след прераснал в масов бой. Един

...
Полицейска блокада в Казанлъшко след прераснал в масов бой. Един
Коментари Харесай

След масовия бой с кирки: Полицейска блокада в Казанлъшко


Полицейска обсада в Казанлъшко след прераснал в всеобщ пердах. Един човек почина, трима са с заплаха за живота след мелето. Днес Жандармерия пази региона.

От нощес чиновници на полицията и жандармерията патрулират в село Манолово. До всеобщия пердах се стига след 30-годишна омраза сред две семейства. Мелето се случва преди дело в съда, обвързвано с различен побой посред им преди два месеца. Към този миг напрежение няма, само че хората са уплашени да не се повтори вчерашния конфликт.

Конфликтът сред двата рода от две села, почнал преди 30 година, е повода за ескалацията на напрежението. В основата на остарялата омраза е жена, описват околните на.

Враждата и проблемите се придвижват в поколенията. Преди два месеца мъже от село Тъжа атакуват бащата на починалия от село Манолово. Съдът в Казанлък през вчерашния ден е трябвало да гледа делото по случая.

Най-тежко потърпевшите са откарани в болничното заведение в Стара Загора. Часове след свадата, двете села, от които са двете семейства, са под засилена защита от полиция и жандармерия.

И двете забъркани фамилии са от село Тъжа, само че поради спорове, едното се мести в Манолово. Това обаче не поставя завършек на проблемите посред им.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР