Полицейска акция в Слънчев бряг. Тя е била срещу т.

...
Полицейска акция в Слънчев бряг. Тя е била срещу т.
Коментари Харесай

Полицията с подробности за автоджамбазите от Слънчев бряг

Полицейска акция в Слънчев бряг. Тя е била против така наречен гастролиращи групи. Става дума за случая, при който на 14 юли бяха арестувани 11 души за схема за лишаване на леки автомобили .

Подробности дадоха от бургаската полиция, научи Burgas24.bg.  Извършителите са от Северозапада. Те са разполагали със профилирана техника, която към момента се продава свободно. Според управляващите уредите са извънредно съвременни и не се постанова принудително навлизане в автомобила. Дори са можели да си програмират ключ, с който необезпокоявано да ръководят откраднатата кола.

От Министерство на вътрешните работи подсетиха, че през дейния летен сезон морските ни курорти стават привлекателен център за автокрадците.

Към момента групата е арестувана откраднатия автомобил " Инфинити ", само че се работи и по разкриването на още незаконно отнети от групата транспортни средства.

Двама от арестуваните към този момент са с повдигнати обвинявания като за нито един от тях това не е първото сходно обвиняване, прецизираха от полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР