Полицейска акция тече в София. На два адреса в столицата

...
Полицейска акция тече в София. На два адреса в столицата
Коментари Харесай

Полицейска акция срещу Настимир Ананиев тече в София

Полицейска акция тече в София. На два адреса в столицата има засилено наличие на полиция и жандармерия, заяви bTV, базирайки се на свои източници.

Първоначалната информация бе, че  се ревизират офиси, свързани с депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев, която по-късно самият той удостовери.

От парламентарната естрада депутатът от Има Такъв Народ Гроздан Караджов първи разгласи акцията, позовавайки се на " медии " и " уеб сайтове ", само че потвърждавайки изрично, че следствието е по ЕЗА с искане на Белгия и е против Настимир Ананиев.

Ананиев призна за акцията, само че съобщи, че не е обезпокоен от инспекцията по отношение на офисите на негова счетоводна компания, която обслужва български и задгранични лица. Прави се инспекция от белгийска компания, която счетоводната му компания е обслужвала, и желаят документи. Това стана ясно от думите на Ананиев пред публицисти в коридорите на Партийния дом.

" Дошла е компания, поискала е документи, ще ѝ бъдат предоставени ", увери Настимир Ананиев, като не стана ясно в каква сфера е инспекцията.

Той се оплака, че е жертва на политическа бухалка.  Депутатът не вижда нищо неправилно да се обслужва задгранична компания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР