Полицейска акция се провежда в област Добрич срещу нарушителите на

...
Полицейска акция се провежда в област Добрич срещу нарушителите на
Коментари Харесай

Полицейска акция срещу нарушителите на пътя в Добричко

Полицейска акция се организира в област Добрич против нарушителите на пътя. В този час регионът на село Топола край Каварна е обкръжен от полиция.
 
" От рано сутринта на територията на цялата област Добрич е вход в профилирана полицейска интервенция по съблюдаване разпоредбите за придвижване по пътищата, запазване на публичния ред и противопоставяне на престъпността. Освен полицейски чиновници от Областната дирекция на МВР-Добрич, в инспекцията вземат участие и представители на други институции, като организация Митници, организация Път на инфраструктура, изпълнителна организация Автомобилна администрация ", съобщи пред NOVA основен контрольор Жулиян Минев, шеф на бранш Пътна полиция-Добрич.
 
" Водачите наложително се ревизират за приложимост на алкохол, при подозрение и за приложимост на наркотични субстанции, за документи, владеене на съответното удостоверение за ръководство, наложително се ревизира за застраховка  гражданска отговорност, преминат наложителен механически обзор. Колегите от другите институции правят инспекции в областта на своите компетентности, като Агенция пътна инфраструктура - надзор във връзка с теглата. Проверките са превантивни и целенасочени, като главната цел е определяне на водачи, ръководещи под влияние на алкохол и опиати, неправоспособни ", съобщи контрольор Минев.
 
" От началото на интервенцията досега са открити трима водачи да ръководят под влияние на алкохол, като един от тях е с централизация над 1,2 на хиляда, един лидер под влияние на опиати и двама неправоспособни. Съставени са два акта и една санкция по фиш. Проверките не престават ", съобщи контрольор Минев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР