Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за

...
Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за
Коментари Харесай

Нова тв: Полицайката Радева получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива Семерджиев

Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лева месечно, с цел да прикрива предизвикалия смъртоносната злополука в София Георги Семерджиев, научи NOVA. Униформената постоянно се возела в колата на мъжа и когато той бил спиран за инспекция на пътя, тя показвала служебната си карта.

Преди часове от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Радева е краткотрайно отстранена от служба поради нарушавания на Етичния кодекс на ведомството. По непотвърдена информация дисциплинарното произвеждане против нея е поради клипове с нейно присъединяване, качени в мрежата. На някои от тях се вижда по какъв начин тя размахва белезници. Наказанието може да се апелира по административен ред.

Източници от следствието оповестиха за NOVA, че служители на реда от 4 Районно ръководство пък употребили гратис услуги в автомивката на Семерджиев. В подмяна му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постове на пътни служители на реда, както и за идни инспекции за наркоразпространение.

Камери за видеонаблюдение са снимали по какъв начин Радева и двама чиновници на 4 районно управление (на МВР) носят стълба, благодарение на която Семерджиев влезнал в жилището си в минутите след жестоката злополука предишния вторник.

Източници на NOVA разкриват още, че през 2018 година Семерджиев е бил арестуван с към 10 кг дрога при спецакция.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР