Полицайката Симона не била в колатаАмфетамин е открит в автомобила

...
Полицайката Симона не била в колатаАмфетамин е открит в автомобила
Коментари Харесай

Открили дрога в разцепения джип на Семерджиев

Полицайката Симона не била в колата
Амфетамин е открит в автомобила на Георги Семерджиев, който умъртви две млади девойки на бул. “Черни връх” в София на 5 юли. Това оповестиха през днешния ден участници в следствието, които направили още един оглед на разцепения на две джип “Ауди Q7”. Заради това ще бъде повдигнато второ обвиняване на някогашния футболист.

За момента няма доказателства, че полицайката Симона Радева е била в джипа по време на смъртоносната злополука, сподели по Българска национална телевизия Ясен Тодоров, зам.-шеф на националното разследване. Установено е обаче, че тя и още двама души са помогнали на Семерджиев да се укрие след злополуката.

Все още продължава следствието дали чиновници на Министерство на вътрешните работи са разпънали чадър над някогашния футболист. “Учудващо е, че това лице има над 50 наказателни постановления и не му е връчено нито едно. Учудващо е, че от 10-11 юни той се търси след шофиране в “Студентски град” за владеене на опиати и подправена шофьорска брошура, а ние го намерихме за половин час”, сподели Ясен Тодоров. Според него всички събрани до в този момент доказателства оборвали защитната теза на Семерджиев, че е бил похитен преди злополуката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР