Полицайката Симона Лулеова, която бе хваната с канабис в колата

...
Полицайката Симона Лулеова, която бе хваната с канабис в колата
Коментари Харесай

Полицайката с канабис затруднила проверката на колегите си


Полицайката Симона Лулеова, която бе хваната с канабис в колата край Разлог, е знаела какво транспортира, което излиза наяве от събраните доказателства по следствието, твърди прокуратурата.

Първо е търсила подпомагане по телефон от сътрудник, с цел да узнае повода за прекъсването, и за по- бърза инспекция, след което предала ключа за автомобила на някогашния си брачен партньор, с което затруднила инспекцията по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи, оповестяват от държавното обвиняване. По искане на Районна прокуратура – Благоевград съдът взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 25-годишната полицайка, упрекната за нелегално държане на наркотично вещество.

От показанията на очевидците по делото се открива, че към 14,00 ч. на 28 януари тя управлявала лек автомобил „ Фолксваген “, на път от гр. Симитли към гр. Разлог. В региона на бензиностанция тя била спряна за инспекция от полицейските чиновници.

Налице е действителна заплаха обвинената да стимулира някои от лицата, които следва да бъдат разпитани като очевидци, да дадат недостоверни показания. Количеството наркотично вещество – предмет на обвиняването, постанова аргументиран извод, че е налице действителна заплаха Симона Лулеова да извърши друго закононарушение.

Разследването продължава под управлението на Районна прокуратура – Благоевград, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР