Полицайката от Първо РПУ Симона Радева признала, че се познава

...
Полицайката от Първо РПУ Симона Радева признала, че се познава
Коментари Харесай

Десетки полицаи от Първо и Четвърто РПУ опъвали чадър над Георги Семерджиев, миели колите си на неговата автомивка безплатно

Полицайката от Първо РПУ Симона Радева признала, че се познава от няколко години с Георги Семерджиев, който умъртви две девойки в злополука на столичния бул. " Черни връх ". Всяка седмица имало процедура - десетки полицейски чиновници на Първо РПУ /основно от филиала на ул. Г.С.Раковски/ и Четвърто РПУ /на чиято територия стана тежката катастрофа/, да посещават автомивката на хотел " Маринела ", с персоналните си коли, където те били измивани гратис.



Признанието Радева направила при разпити от Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи. Разкритието, че десетки служители на реда са упражнявали чадър над шофьора-убиец Георги Семерджиев, е станало причина за опита за паническото укриване от вътрешния министър в оставка Бойко Рашков, на информацията, че Радева е пътувала с дрогирания Семерджиев сега на злополуката.

Същата нощ чиновник на Семерджиев му докарал стълба от автомивката на хотел " Маринела " до адреса в кв. " Лозенец ", с цел да може шофьорът-убиец да се качи в дома си. Семерджиев е бил без ключове, те изпаднали при злополуката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР