Полицайка се самоуби и остави предсмъртна бележка на децата си,

...
Полицайка се самоуби и остави предсмъртна бележка на децата си,
Коментари Харесай

Млада полицайка и майка на две деца се самоуби заради порноклипче в мрежата

Полицайка се самоуби и остави предсмъртна записка на децата си, откакто нейно бивше гадже разгласява порно видео с нейно присъединяване онлайн, написа.

26-годишната Белен Сан Роман се простреля в дома си в Аржентина. Откарана е в болница, където се бори четири дни, само че в последна сметка умря.

В писмото до фамилията си тя написа паролата за мобилния си телефон, явно с вярата полицията да стигне до някогашния й другар, който от този момент е арестуван.



Твърди се, че Тобиас Виларуел е пуснал в интернет видеоклипове за възмездие, вследствие на което Сан Роман е била разследвана от вътрешна сигурност. Семейството на дамата твърди, че тя се е самоубила поради видеата с нейно присъединяване и реакцията на службата, в която работи.

Майката на полицайката Грасиела Алварес съобщи в обществените мрежи, че Виларуел е пуснал видеата и фотосите, с цел да „ тормози “ и „ заплашва “ Сан Роман. А братовчедът на жертвата прикани страната да предприеме ограничения, с цел да пази хората в нейната позиция.

Не е ясно дали бившето гадже е публично упрекнато в нещо и дали ще бъде наказан.

Отмъщението под формата на порно клипове бе включено в Аржентинския углавен кодекс преди няколко години.

Ако мъжът бъде приет за отговорен за нелегално шерване на сензитивен материал без единодушие, той може да бъде изпратен в пандиза за интервал от шест месеца до две години.

Присъдата обаче може да доближи сред една и три години, в случай че съществуват утежняващи виновността условия, като да вземем за пример в случай че се откри, че обвиненият е излизал с жертвата или в случай че е осъществено за финансова полза.

Съобщава се, че Сан Роман е майка на две деца – на осем и две години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР