Полицайка като малка е мечтаела да стане нарязаната Дебора Михайлова.

...
Полицайка като малка е мечтаела да стане нарязаната Дебора Михайлова.
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора мечтае да е полицайка! Разкри какво изобразяват татусите ѝ

Полицайка като дребна е мечтаела да стане нарязаната Дебора Михайлова. Това показа тя пред своите почитатели, които й задаваха всевъзможни въпроси в инстаграм.

Смелото момиче е желало да стане представител на закона, без да подозира, че ще се сблъска с полицията по доста противен мотив. Въпреки всичко, което и се случи, Дебора към този момент е преодоляла контузията от зверския побой и е подготвена за нови инициативи. Момичето загатва, че обмисля няколко плана, а новата й ария ще излезе напълно скоро. " Мисля дори за няколко песни. Остава още малко, до момента в който излезе новото ми парче! ", радва феновете си Дебора в инстаграм.

На въпрос на почитател дали обмисля да направи личен бранд за облекла, Дебора споделя, че го е обмисляла, само че защото това е много нашумяло, няма желание да прави сходен бизнес, написа Хотарена.

" Ако имам нещо свое, желая да е само! ", написа изтезаваното момиче, което прибавя, че гледа не не се връща в деня на ужаса.

" Старая се да не мисля и да не си припомням каквото и да е, само че от време на време страстите надвиват ", написа Дебора.

На философския въпрос от почитател, който гласи: " Дебора не е Дебора без...? ", тя дава отговор, че няма да бъде това, което е, без възприятието си за комизъм.

После момичето, което бе нарязано над 20 пъти и се наложи да бъде зашита с над 400 шева, разкри, че обичаното й стихотворение е " Две хубави очи " на Пейо Яворов.

Впоследствие въпросите последователно минаха към по-мрачния аспект от живота на Дебора, а точно за ужаса, който момичето претърпя предходната година.

Фен я попита по какъв начин се усеща, когато някой човек, прочут или чужд на улицата, я попита за нещастието, която й се е случила.

" Това се случва непрекъснато - някой да се загледа в белезите ми или в косата ми, само че с времето се привиква. Не ми е прелестно, само че въпреки всичко разбирам и хората.

За хубавицата има два сюжета по отношение на това по какъв начин може да реагира човек след такова нещо.

" Има два разновидността в такива обстановки. Единият е да се опитваш да бъдеш благополучен, а другият е да се затвориш в себе си и да се погубиш. ", написа в инстаграм Дебора.

Унижената и изтезавана госпожица показа пред феновете си също, че гледа " Ергенът ", само че не постоянно. " Фаворитът ми е Маги Томова! "

" Татуировката с розите я направих в чест на брат ми, тя е с негово име, а другата на дясната ми ръка значи, че дамите сме мощни ", разкрива смисъла зад татусите. Дебора прибавя, че има и още една, която " просто значи обич ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР