Полицаят от столичния КАТ, който бе записан в клип как

...
Полицаят от столичния КАТ, който бе записан в клип как
Коментари Харесай

Подкупният катаджия Йоско правел нарушение след нарушение във фаталния 24 май! Ето какви са другите му прегрешения

Полицаят от столичния КАТ, който бе записан в клип по какъв начин взима 50 лв. подкуп досуш като ексколегата си Сашо Тръпков, нямал право да стопира водачи. Оказало се обаче, че в четвъртък спрял десетина водачи, написа „ Телеграф ”. Камери са го снимали и от близкото чейнджбюро.

Както БЛИЦ първи заяви , сцената с подкупа се разиграва на столичния бул. „ Васил Левски” и директната с „ Юри Венелин” точно на 24 май. Случаят закупи публичност, откакто пострадалият се оплака в обществената мрежа.

Около 16 ч. Ивайло Колев стопира в нарушаване, с цел да си купи сандвич от близкия павилион.Последва полицейска инспекция и искане да почерпи, тъй като вместо да му спрат колата от придвижване, катаджията прави жест към него като му написа фиш единствено за погрешно паркиране.

Извършената инспекция е удостоверила, че става дума за пожелан и даден рушвет. Със случая се е заела Софийска градска прокуратура, разгласи през вчерашния ден представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. Часове по-късно сътрудници от дирекция „ Вътрешна сигурност” на Министерство на вътрешните работи, която лови корумпираните ченгета, паркираха в двора на КАТ-София. До 13 часа продължаваха разпитите на към 80 чиновници от отдел „ Пътна полиция”. Част от тях разпознаха на видеото своя сътрудник, който на галено назовават Йоско. Той имал 17 години стаж в полицията.

От държавното обвиняване оповестиха, че има задоволително доказателства да се търси наказателна отговорност на ченгето.

Това е втори случай на документирана корупция на катаджия в центъра на София, откакто през 2014 година студент направи клип, на който униформеният Сашо Тръпков прибира пари. За част от нарушаванията Тръпков също беше съставил фиш вместо акт.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР