Полицаят от районното в Асеновград, подучастък Садово, е набеден. Извършителят

...
Полицаят от районното в Асеновград, подучастък Садово, е набеден. Извършителят
Коментари Харесай

Адвокат: Полицаят Ангел е набеден за убийството в Милево!

Полицаят от районното в Асеновград, подучастък Садово, е наклеветен. Извършителят сега е на независимост. Това съобщи в правосъдната зала неговият бранител адв. Евгени Костадинов, съобщи кореспондент на " Марица ". 

" Липсва обосновано съмнение, че е причинител. Георгиев се намесил да разтърве жертвата Огнян от нападналите го три лица от село Караджово.  Именно тези три лица атакуват потърпевшия, след това умрелия Огнян ", сподели адв. Костадинов. 

" Ангел се притичва да разтърве Огнян и биячите. Жертвата вади нож пред всички и го държи професионално, работил е като колач в Поповица. Това е правил през целия ден. Ангел, с уменията на служител на реда, с професионална хватка извива ръката му, маха ножа и ги разтървава. Ангел не е направил това действие. Онези тримата са набедили Ангел в осъщественото. Не е тествано тяхното правосъдно минало. Има данни, че едно от лицата е направил ликвидиране и е лежало 17 години в пандиза. Ангел не трябваше да бъде в залата, а тези три лица. Същите тези трима, откакто завършва този акт на принуждение, бързо завършват с напитките и си потеглят. Още по пътя за Караджово се уговарят, че те нищо не са направили. Сякаш са стояли и са следили по какъв начин Ангел го пребива до гибел ", сподели адв. Костадинов пред съда, като добави, че съгласно свидетелските показания тримата от Караджово си споделили между тях, че даже малко са били Огнян. 

Очаквайте детайлности! 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР