Полицаят, извършил зрелищния арест пред КАТ, разказа как е действал

...
Полицаят, извършил зрелищния арест пред КАТ, разказа как е действал
Коментари Харесай

Полицаят, арестувал Паталенски, бил готов да стреля по гумите на колата му

Полицаят, направил зрелищния арест пред КАТ, описа по какъв начин е работил в обстановката, в която задържа 49-годишният Александър Паталенски. Униформеният призна, че даже е мислил да стреля по гумите на колата със служебното си оръжие, само че поради огромния брой хората, той е решил, че не би било удачно.
Прочетете още
" Получихме сигнал от дежурната част на бранша, за лице, което е в несъответстващо положение. При осъществената информация от сътрудниците е било открито, че лицето е с отнета шофьорска брошура. Така се позиционирахме на улица „ Напредък”, наоколо до изхода, даден ни беше номера на автомобила. Изчакахме към 10 минути, като лицето в автомобила напусна бранша, аз потеглих да го спирам със „ Стоп” палка. Той спря на към 15 метра от нас. Започна да се прави, че нещо рови в багажника на автомобила си. Придвижих се пешком до него, желаех му документи, от там той към този момент стартира с нападателно държание, повторих му за документи, той още веднъж отхвърли. Влезе в колата, като аз реших да му извадя основните, с цел да не стане пакост, само че сега, в който се пробвах да отворя вратата той се заключи вътре и автомобилът потегли безусловно през краката ми на заден ход. За наш шанс имаше огромен рейс, поради който не можа да премине. Последваха гневни обиколки, при което се блъсна в колона на халето, минаваше около колите, около хората и отново против нас.

В последния миг ние затворихме изхода. След това се удари в бетонните саксии, аз бягах след него. В първия миг пробвах да счупя стъклото на автомобила със служебното си оръжие. Дори щях да изстрелвам по гумите, само че имаше много хора в региона и реших, че може да стане по-лошо. Наведох се взех един камък и пръснах стъклото, тогава извадихме лидера от колата.. Той не сподели огромна настъпателност. Служихме му белезници и откарахме го бранша. " Това описа служителят на реда арестувал Александър Паталенски.

Неадекватният мъж е крещял разнообразни реплики против служителите на реда: ”Вие ми проваляте живота”, " Някакъв компромис да направим”, „ Оставете ме да си отида”. Около мястото на ареста е имало много хора, а съгласно униформените поради несъответстващото държание на 49-годишния мъж е имало риск някой да пострада, тъй като е минавал на сантиметри от тях.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР