Полицай застреля мъж, който се е опитал да влезе в

...
Полицай застреля мъж, който се е опитал да влезе в
Коментари Харесай

Полицай застреля мъж, опитал се да проникне в училище в Алабама

Полицай простреля мъж, който се е опитал да влезе в начално учебно заведение в Алабама, оповестиха управляващите, представени от Асошиейтед прес.

Заподозреният отишъл до няколко порти, пробвайки се да влезе в началното учебно заведение “Уолнът парк”, където се е провеждала лятна стратегия за ограмотяване на 34 деца. Директорката на образователното заведение забелязала какво се случва и незабавно е подала сигнал до полицията. На мястото един от органите на реда стартира да го преследва.

Лицето е било простреляно смъртоносно, откакто е оказало опозиция и се е пробвало да отнеме револвера на служителя на реда, оповестяват от органите на реда. Не се показва какъв брой изстрела са били създадени и от кого.

Щатът разпознава убития мъж като Робърт Тайлър Уайт, на 32 години, от Бънливил, Северна Каролина. Длъжностните лица не знаят дали мъжът „ просто е минавал “ или нещо друго е желал да извърши.

Властите не оповестяват детайлности дали Уайт е бил въоръжен или повода поради, която се е опитвал да влезе в учебното заведение.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР