Полицай уби с 13 куршума мъж, нападнал с нож жена

...
Полицай уби с 13 куршума мъж, нападнал с нож жена
Коментари Харесай

Ченге разстреля с 13 куршума нападател на жена в Балтимор

Полицай умъртви с 13 патрона мъж, нападнал с нож жена в американския град Балтимор.  Свидетел подал сигнал на 911 и споделил, че на Лафайет и Норт Фултън в Западен Балтимор мъж е атакувал жена и се пробва да я убие. Към мястото незабавно се насочил полицейски патрул.

На видео, публикувано от полицията, се вижда по какъв начин униформеният предизвестява 46-годишният Тайри Мурхед, след което изстрелва 13 патрона в тялото му. Мурхед почива по-късно в болничното заведение.

Тайри е известен в Балтимор като деятел против стрелбата и насилието. Той постоянно изписвал в квартала със спрей „ Зони, неразрешени за пукотевица “.

В неделя обаче нападнал млада жена. Той я блъснал и повалил на улицата, след което извадил нож и се опитал да я убие. Само бързата интервенция на служителите на реда предотвратила нещастието.

След убийството на Мурхед, разнообразни организации повдигнаха въпроса за реакцията на служителя на реда, който го е прострелял. Според тях, е можело да се избегне убийството.

„ Полицаят му сподели да хвърли големия си нож, само че той не го послуша. Тогава униформеният стартира да стреля “, споделя Демонтеа Мадисън, която е станала очевидец на убийството на Мурхед.

Тя твърди, че служителят на реда е траял да стреля в тялото на Мурхед, макар, че той към този момент е бил беззащитен.

Всичко това се случило и пред очите на татко му, който обаче по-рано не е направил нищо, с цел да избави нападнатата жена, написа БГВойс.

Двамата служители на реда от изпратения патрул са освободени от работа краткотрайно.

Междувременно стана ясно, че Мурхед към този момент е имал присъда за ликвидиране, когато е бил юноша. През 2012-а година обаче той е бил освободен от пандиза в Балтимор.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР