Полицай, шофьор и трима мигранти са приети в столичната болница

...
Полицай, шофьор и трима мигранти са приети в столичната болница
Коментари Харесай

Тежко ранен полицай след гонка с мигранти в София


Полицай, водач и трима мигранти са признати в столичната болница УМБАЛ " Св. Анна " -София АД тази заран, откакто полицейски микробус и автомобил, цялостен с мигранти катастрофираха в София.

Полицейският чиновник е в доста тежко положение, с черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота. Той е опериран по неотложност , оповестиха от Окръжна болница. Там с разнообразни пострадвания са настанени и трима от хванатите 12 мигранти. 

Рано сутринта към хотел Ихтиман е бил изработен опит от страна на полицейски чиновници да бъде спрян бус „ Рено Транзит “ със софийска регистрация. Шофьорът на буса не се подчинява на полицейското предписание и траял в посока София.

На входа на столицата бусът е кръстосан от бус на профилираните полицейски сили. Вместо да спре, водачът на буса се блъска с полицейския.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Калоян Милтенов съобщи, че полицейският бус не се е опитвал да препречи пътя на нарушителите. По думите му той е бил спрян на безвредно място.

На място дойдоха следователи от Националната следствена работа. Тя ще поеме и следствието, заяви представителят на основния прокурор Сийка Милева.

По информация на БНР лидерът на буса е престъпно проявен и недееспособен. Той също е измежду потърпевшите. 

Инцидентът провокира огромни тапи на входа на София и по околовръстния път на столицата.

Това е следващият случай с полицейски чиновници и мигранти у нас за последните месеци.

В края на август в Бургас, при опит да спрат рейс, цялостен с мигранти, животът си изгубиха полицаите Йордан Илиев и Атанас Градев.

В началото на месец ноември българският служител на реда – младши контрольор Петър Бъчваров, бе убит в граничната зона в землището на село Голям Дервент, на границата сред България и Турция, от изстрел, създаден непосредствено против него.  Според разследването извършителите влезнали на територията на България през дупка в оградата и са стреляли и по българския граничен патрул.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР