Полицай с ръкав с татуировки на листа от марихуана шокира

...
Полицай с ръкав с татуировки на листа от марихуана шокира
Коментари Харесай

Родната полиция ни пази: Ченге с татуси марихуана шокира по Черноморието

Полицай с " ръкав " с татуировки на листа от марихуана шокира българи и чужденци по Черноморието, предава БГНЕС.
 
Служителят на реда - въпреки и с униформа на " Пътна полиция ", бе част от защитата на фолклорен фестивал в Златни пясъци, Варненско. По " ръкава " му се открояват рисунки на китайски (будистки) храм - пагода, преплетен с обичайните цветове на цъфнала китайска вишна.



И в случай че допреди 10-ина години претендентите за служители на реда, които имат каквито и да е отличителни белези - петна, бенки, биват връщани незабавно, тези с татуировките по забележимите елементи на тялото даже не бяха допускани до първичните изпити за физическа подготовка.

Татуировките по телата на чиновниците на реда нашумяха след случая с Георги Семерджиев, който умъртви с джипа си две девойки пред мола на бул. " Черни връх " в столицата. Тогава главен помощник на килъра бе полицайката Симона Радева, която също показва татуировки по цялото си тяло, в това число и " ръкав ". По-късно тя беше уволнена от РПУ-то, в което работеше.

От няколко години, обаче, правилото, че служителите на реда не могат да се татуират, не важи. Има два метода за заобикаляне на възбраната - или си вършат татуировки след назначение на работа, или просто уцелват момента, в който редиците на служителите на реда са оредели, и просто няма фрагменти.

Днес над 70% от младежите, които аплайват за позицията, са с изрисувани тела, което принуждава управлението на Министерство на вътрешните работи да не ги лимитира, само че да им предлага татуировките да бъдат по опция закривани с облеклата.

За естеството на татуировките, обаче, явно няма " цедилка ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР