Полицейски служител от района на Сиатъл, обслужващ подробности за посещението на вицепрезидента Камала Харис, падна на магистрала

...
Полицай с мотоциклет от района на Сиатъл, обслужващ детайли за
Коментари Харесай

Полицай с мотоциклет от района на Сиатъл, обслужващ детайли за посещението на вицепрезидента Камала Харис в града, беше ранен във вторник, когато падна на рампа и се приземи на платната на междущатска магистрала, съобщиха властите.

Полицейското управление в Белвю каза, че полицаят е паднал на 50 до 60 фута от рампата на Мичиган Стрийт и се е приземил в южните платна на Междущатска магистрала 5.

39-годишният полицай е бил отведен в медицински център Харбървю и е бил в съзнание и нащрек, каза полицията.

Движението е спряно за кратко спря на магистралата, за да може полицаят да бъде отведен в болницата. Щатският патрул на Вашингтон разследва.

Харис, към който се присъедини вторият джентълмен Дъглас Емхоф, беше в Сиатъл, рекламирайки Закона за намаляване на инфлацията на администрацията на Байдън на неговата една година, заедно с справянето с изменението на климата и изграждането на чиста енергия икономика.

Това беше второто посещение на Харис в Сиатъл. Тя посети през октомври 2022 г., за да обяви безвъзмездна помощ от приблизително 1 милиард долара за електрически автобуси.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР