Полицай от Сиатъл наруши полицейските стандарти, когато беше записан на

...
Полицай от Сиатъл наруши полицейските стандарти, когато беше записан на
Коментари Харесай

Полицай от Сиатъл, който каза, че индийката, блъсната фатално от полицейски SUV, е с „ограничена стойност“, може да бъде наказан

Полицай от Сиатъл наруши полицейските стандарти, когато беше записан на телесната му камера да споделя, че студент от Индия има „ лимитирана стойност “ " откакто тя беше съдбовно блъсната от автомобил на различен служител на реда на пешеходна пътека предходната година, оповестиха тази седмица от Службата за полицейска отчетност на града.

Началникът на полицията Адриан Диас ще вземе решение за дисциплинарно наказване, което може да включва и уволняване, за служител на реда Даниел Одерер, откакто членовете на командната верига на началника разискаха констатациите и рекомендациите от групата за наблюдаване на дисциплинарно чуване, извършено във вторник, заяви The Seattle Times. Одерер е и вицепрезидент на Гилдията на полицейските чиновници в Сиатъл.

Гражданският шеф на OPA Джино Бетс младши не разгласи рекомендациите си за дисциплинираност. Те бяха изпратени на Диас, който би трябвало да обоснове документално констатациите си, в случай че се разграничават.

В изказване Бетс сподели, че мненията на Одерер „ подкопават публично...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР