Полицай от районното управление във Велинград е разследван за сексуално

...
Полицай от районното управление във Велинград е разследван за сексуално
Коментари Харесай

Бащата на 15-годишната, която казва, че е изнасилена от полицай, говори за още жертви

Полицай от районното ръководство във Велинград е разследван за полово посягане против малолетна. Случаят е от началото на октомври, само че едвам в петък беше обявен от Министерство на вътрешните работи, откакто NOVA стартира работа по случая и направи публично питане. Жертвата е момиче на 15 години, което споделя пред медията по какъв начин на 26 септември, по думите ѝ, става обект на брутално полово посягане.

Познава насилника, тъй като следи за публичния ред пред учебното заведение ѝ. Потърсил я в Instagram под предлог да приказват за нейна съученичка.

„ Попитах го ще излезе ли? И той сподели, че тъй като бил изтощен да се забележим у тях. Първоначално не чаках, че може да ми направи нещо, тъй като е орган на реда “, споделя потърпевшата, която му се доверява и отива в дома му.

„ Говорихме си, само че внезапно стартира да се държи необичайно,  да ме дърпа. Попита дали може да ми смъкна клина, само че го изритах сред краката, стартира да ме стиска по ръцете. Имах синини по хълбоците, дърпаше ме доста. Казах му да ме остави, изритах го, няколко пъти се разплаках. Има доста моменти, които не си припомням “, декларира момичето.

След като си потегля от вкъщи му получава известие от него - да мълчи.

„ След този случай,  ми писа, че би трябвало да е конфиденциално. Аз мислех да не споделям на никой, беше ме позор. Споделих на съученичка “, добавя тя.

Съученичката споделя на майка си и по този начин научават и родителите на потърпевшата.

„ Случайно разбрах и то от майката на нейната другарка. Докторката сподели, че е имала съприкосновение. И се възмутих, той е комплициран пред учебното заведение да въдворява ден, а ги оглежда коя става и коя не става. Има клюки, че е посягал и на други девойки “, показва родителят.

Бащата е песимистичен, че ще има правдивост. Той изживява случилото се доста тежко.

„ Имам информация, че и с други две момчета е било по този начин. Изважда револвер и си надвишава правата “, твърди той

„ Да, тя ще го преодолее. Но защо? Да си вършат какво си желаят хора с власт ли? “, пита бащата на потърпевшата.

Веднага след сигнала инспекторът е бил арестуван от дирекция „ Вътрешна сигурност “ за 24 часа. Отстранен е от работа за два месеца, до момента в който тече следствието.

„ Постановка е “, твърди самият служител на реда.

По случая работи районната прокуратурата в Пазарджик. За момента няма повдигнато  обвиняване против служителя на реда. Разпитани са очевидци, чакат се резултатите от експертизите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР