Полицай от Районното управление в Бяла Слатина снощи е самокатастрофирал

...
Полицай от Районното управление в Бяла Слатина снощи е самокатастрофирал
Коментари Харесай

Само в BulNews! Полицай от Бяла Слатина катастрофира по време на дежурство с личния си автомобил

Полицай от Районното ръководство в Бяла Слатина нощес е самокатастрофирал край бензиностанция „ Лукойл “ в града, научи извънредно организация BulNews.
Според очевидци на случая служителят на Министерство на вътрешните работи Найден Найденов е бил в несъответстващо положение. Мъжът е карал персоналния си автомобил „ Ауди “, до момента в който е бил дежурен.
Разследване на медията ни откри, че същият служител на реда преди е работел в АЕЦ „ Козлодуй “, откъдето е махнат поради систематичната корист с алкохол. Негови някогашни сътрудници описват, че Найденов нямал мярка и се стигало до пристъп от прекаляването с напитките.
По тази причина той е изместен в Бяла Слатина, където работи като квартален на село Габаре.
И след преназначаването му Найден Найденов траял с пиянските изцепки. Стигнало се е до такава степен предходният шеф Янко Янколов да му отнеме служебното оръжие, защото е бил рисков както за сътрудниците си, по този начин и за обществото. От уволняване го избавил началникът на „ Охранителна полиция “ в Бяла Слатина Пламен Нанков, който е негов кръстник. Самият Нанков е скандално прочут в града, за което организация BulNews единствена писа:



Възмутени жители настояват, че единствено преди 3 седмици Найден Найденов още веднъж е самокатастрофирал. Тогава се е блъснал с персоналния си автомобил „ Мазда “.
Жители на Бяла Слатина са сигурни, че и този, и предходният пътен случай, не са докладвани на КАТ и Министерство на вътрешните работи, както е по закон, и повода за това се крие във евентуалната приложимост на алкохол.
Още на идващия ден, след злополуката с неговата „ Мазда “, Найденов си купува „ Ауди “-то, с което се е блъснал нощес.
В града се разяснява, че евентуално би трябвало ченгето да прегази човек, с цел да се постави завършек на неговите разгулен осъществявания. До тогава шефът на униформените Пламен Нанков ще продължава да го пази от уволняване.
Междувременно районното ръководство на полицията в Бяла Слатина продължава да е без шеф. По информация от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца това ще продължи най-малко още 2-3 седмици, защото никой не желае да го оглави. През това време мишките ще си играят на бързи и яростни…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР