Полицай от предградието на Сиатъл, който застреля смъртоносно бездомник през

...
Полицай от предградието на Сиатъл, който застреля смъртоносно бездомник през
Коментари Харесай

Журито ще започне съвещание в процеса за убийство на полицай от предградието на Сиатъл, който уби човек през 2019 г.

Полицай от предградието на Сиатъл, който простреля смъртоносно скитник през 2019 година, е пренебрегнал образованието си и би трябвало да бъде наказан за ликвидиране, сподели прокурор в четвъртък по време на заключителните причини на процеса, до момента в който юристите на отбраната твърдяха, че служителят на реда се пази вярно.

Полицаят от Оубърн Джефри Нелсън е упрекнат в ликвидиране втора степен и нахлуване при стрелбата по Джеси Сари, 26, до момента в който се опитвал да го арестува за безчинство. Адвокатът му сподели, че Нелсън е прострелял Сари за първи път, откакто се е опитал да грабне револвера на служителя на реда по време на битка и повторно, защото служителят на реда неправилно е помислил, че Сари държи ножа му.

Случаят на Нелсън е вторият, който отива в развой, защото гласоподавателите във Вашингтон през 2018 година улесниха повдигането на обвинявания против полицията за убийства по време на работа. Служител към този момент може да бъде наказан, в случай че равнището на мощ е било безразсъдно или излишно, до момента в който преди този момент прокурорите трябваше да до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР