Полицай от Ню Мексико е починал, след като е бил

...
Полицай от Ню Мексико е починал, след като е бил
Коментари Харесай

Полицай от Ню Мексико е намушкан до смърт, докато е на служба, преди заподозреният да бъде прострелян и убит от свидетел, казва полицията

Полицай от Ню Мексико е умрял, откакто е бил намушкан от обвинен, който е бил прострелян и погубен от очевидец на нападението в неделя вечерта, оповестиха от полицията. Патрулният служител на реда на Las Cruces Джона Ернандес беше намушкан най-малко един път малко преди 17:00 часа. откакто отговори на сигнал за извършител, се споделя в изказване на полицейското ръководство на Лас Крусес, оповестено в обществените медии.

Свидетел на нападението употребява полицейското радио на служителя на реда, с цел да повика помощ след намушкането, само че Ернандес е умрял, откакто е бил откаран в Регионалния медицински център MountainView в Лас Крусес, сподели полицията.

Клиентът на CBS KDBC-TV публикува видео на това, което наподобява, че първите реагиращи лица бързат с Ернандес и обвинения в болничното заведение.

Ел Пасо, Тексас, който е служил в полицията на Лас Крусес две години, се споделя в изказването. Ернандес е оживял от брачна половинка и двама дребни сина.

Полицията в Лас Крусес сподели, че спомагателна информация ще бъде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР