Полицай от Кънектикът беше отстранен за пет дни и арестуван

...
Полицай от Кънектикът беше отстранен за пет дни и арестуван
Коментари Харесай

Полицай от Кънектикът беше арестуван и отстранен, след като видео показва как удря с юмруци шофьор през прозореца на колата, докато не е на работа

Полицай от Кънектикът беше отхвърлен за пет дни и задържан по обвинявания в нахлуване, откакто видео демонстрира по какъв начин удря с юмруци водач по време на свада, до момента в който не е на работа през декември.

Записи от камери за ръководство, получени от голям брой канали, в това число филиала на CBS WFSB-TV, демонстрират по какъв начин ефрейтор от полицията в Мериден Алън Гантър удря с пестник в лицето водача Томас Брокулио през прозореца от страната на водача, откакто двамата се скараха на 8 декември 2023 година, за какво Ganter не завива надясно на червен светофар.

Гантер се вижда да размахва значката си и да твърди, че няма десен завой на алено на кръстовището в Роки Хил, макар че няма знак, който да демонстрира това.

„ Не можете Завийте надясно на алено тук, тъпичко, споделя служителят на реда.

Брокулио показва, че знакът споделя „ Спрете тук на алено “, а не „ Забранено е завиването на алено “.

Гантер заплашва да напише санкция. Брокулио, който натисна клаксона на Гантър, упреква служителя на реда, че е бил раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР