Полицай от Харманли е самокатастрофирал с личния си автомобил, след

...
Полицай от Харманли е самокатастрофирал с личния си автомобил, след
Коментари Харесай

Полицай от Харманли самокатастрофира, избяга и се заключи в дома си

Полицай от Харманли е самокатастрофирал с персоналния си автомобил, след което е избягал и се е заключил в дома си, отказал кръвна проба и се е държал надменно с сътрудниците си.
Прочетете още
Срещу него има формирана дисциплинарна инспекция и е отхвърлен краткотрайно от работа. Има и друга инспекция от преди месеци за безредна пукотевица със служебното оръжие, написа БТВ.

Официално от полицията оповестяват, че в четвъртък в 18 часа 33-годишен е подал сигнал в ръководството, че лек автомобил се е блъснал във вратата на гаража му, намиращ се в квартал „ Изгрев “ в Харманли. На място са изпратени униформени чиновници, които открили деформацията по вратата на бетонния гараж.

По свидетелски показания на към 150 метра е открита и колата, предизвикала случая и 48-годишният му лидер. Той е отказал кръвна проба за алкохол и опиати и не е извършил полицейско предписание да остане на място, като е влезнал в блока и се е заключил в жилището си.

На служителя на реда са формирани 3 акта по Закона за придвижване по пътищата и един акт по Указа за битка с дребното безчинство.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР