Полицай от Банско бе разобличен от колегите си в употреба

...
Полицай от Банско бе разобличен от колегите си в употреба
Коментари Харесай

Само в Struma. com! Уволнение надвисна на главата на униформен служите! Спешна дисциплинарна проверка на патрулен полицай от Банско, заловиха го пиян

Полицай от Банско бе изобличен от сътрудниците си в приложимост на алкохол, той е хванат на работното си място пийнал. Стоян Л., патрулен служител на реда, зает с защитата на публичния ред в града, в който сега ври и кипи поради провеждащата се международна купа по сноуборд, дощъл на работа, с желанието да се качи на патрулния автомобил -пиян, наули Първо Struma. com. Тестът с дрегер отчел алкохол, служителят на реда е конвойран от сътрудниците му до Спешен център, за кръвна проба, чиито резултати към момента не са известни.

Незабавно нощес, той е свален от наряд и е формирана незабавна дисциплинарна инспекция, която евентуално ще приключи с уволнението му, защото не за първи път е залавян да кара с алкохол. Има и наложено наказание-порицание. Полицаят споделил пред сътрудниците, че му е неприятно, по тази причина наподобява, че е пил, само че инспекцията опровергала изказванията му. Стоян Л. е от Хаджидимово, от години работи в Банско.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР