Полицай, който се отзовал на сигнал за катастрофа, при която

...
Полицай, който се отзовал на сигнал за катастрофа, при която
Коментари Харесай

Трагедия! Полицай пое към катастрофа, откри жена си сред жертвите

Полицай, който се отзовал на сигнал за злополука, при която починаха двама души, схванал, че жена му е една от жертвите.

Мелиса Дилейни от Дъмфрис, Шотландия, почина, когато управляваният от нея Nissan Qashqai се сблъска с микробус Peugeot Boxer и Renault Clio.

Съпругът й – чиновник на пътната работа – е бил на път, преди да разбере, че брачната половинка му е забъркана. Службите за незабавна помощ се втурнаха към мястото на A75 малко след 6:20 сутринта във вторник, само че нищо не можеше да се направи, с цел да я избави. Г-жа Дилейни и 35-годишният мъж, карал микробуса, бяха оповестени за мъртви на място.

Оттогава заваляха почести за здравната сестра, която взела участие в клуба Dumfries Baton Twirlers (DBT) съвсем 15 години.

Клубът изпрати своите „ сърдечни съболезнования “ на фамилията й, като сподели, че майката е „ един от най-хубавите помощници на всички наши членове и тя е толкоз горда с двете си девойки “. Сара Уилсън, която сподели, че жертвата е нейна съседка от детството, назова гибелта „ ужасяваща “.

„ Тази вест разруши живота на толкоз доста хора и демонстрира какъв брой обичана е тя в действителност “, сподели тя.

„ Останах единствено с щастливи мемоари за нея и в никакъв случай няма да не помни тази безкрайна усмивка на лицето й. “

Семействата и на двете жертви са осведомени, заяви шотландската полиция през вчерашния ден.

Не е разкрита самоличността на починалия 35-годишен мъж.

Полицията търси очевидци на злополуката, защото продължава следствието.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР