Полицай, който открадна iPad и телефони от дома на мъж,

...
Полицай, който открадна iPad и телефони от дома на мъж,
Коментари Харесай

Полицейски служител, обявен за „най-нисък от най-ниските“, след като открадна iPad и телефони от мъртъв мъж

Полицай, който открадна iPad и телефони от вкъщи на мъж, умрял от сърдечен удар, беше взривен като „ най-долният от низшите “ от безутешен наследник.

Полицай Алън Снедън беше извикан в парцела на Джон Грийн в Пейсли, Ренфрюшир, с цел да проверява неочакваната му гибел на 58 години през юни 2023 година от сърдечен удар. А за сина му Джон-младши нещастието се утежнява от установяването, че няколко детайла са изчезнали - и те са проследени благодарение на приложение до Sneddon посредством устройства за следене.

Слушалките и таблетът бързо бяха открити в парцел в Бармил, Еършър, който - за омерзение на Джон - по-късно беше доказано, че е домът на Снедън. „ Полицията би трябвало да пази обществеността, а не да краде неща от тях. И, с цел да създадат нещата още по-лоши, това бяха движимости на труп. Той е най-ниският измежду низшите “, сподели Джон, 40.

„ Той взе iPad на баща и чисто нов Samsung S23 ultra, които му бяха доставени единствено няколко дни преди да почине. Бог знае дали нещо друго е изчезнало, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР