Полицай, който е охранявал британския парламент и дипломатически сгради в

...
Полицай, който е охранявал британския парламент и дипломатически сгради в
Коментари Харесай

Осъдиха британски полицай на 36 доживотни присъди

Полицай, който е охранявал английския парламент и дипломатически здания в Лондон, получи 36 доживотни присъди и ще прекара в пандиза минимум 30 година, преди да може да апелира. Дейвид Карик бе наказан за серия тежки закононарушения, осъществявани в продължение на две десетилетия, в това число обезчестяване на 12 дами, съобщи Нова тв.

По време на процеса стана ясно, че 48-годишният служител на реда съвсем постоянно се е възползвал от служебното си състояние, с цел да притегля своите жертви и да ги сплашва да не търсят правдивост след насилията, на които ги е подлагал.

Мъжът е упрекнат е за 85 закононарушения, като епризнал пред съда за 49 полови похищения и 24 изнасилвания, направени в интервала сред 2003 година и 2020 година

Униформеният бил въоръжен, което значи, че е бил на по-високо от междинното равнище в йерархията на английската полиция. За задачата неведнъж му е юридически психотест. Обикновено примамвал жертвите си в обществените мрежи.

Потърпевши дами разказали, че Карик ги принуждавал да се разхождат голи из дома му, да му готвят, да спят с него. Ако откажели да се подчинят, бивали заключвани в дребна стаичка под стълбището му.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР