Полицай извън дежурство и дъщеря му тийнейджърка бяха убити при

...
Полицай извън дежурство и дъщеря му тийнейджърка бяха убити при
Коментари Харесай

Ужасяващ момент полицай и дъщеря тийнейджърка бяха убити при престрелка с маскирани въоръжени мъже

Полицай отвън дежурство и щерка му тийнейджърка бяха убити при престрелка с няколко въоръжени мъже в Бразилия, като ужасяващият миг беше уловен на видео.

Колата на ефрейтор Андерсън де Оливейра беше заобиколена от триото с оръжие във Вила Медейрос, Сао Пауло, до момента в който той и 19-годишната му щерка Алисия Перони Валентим чакаха брачната половинка си. Видеонаблюдението ги сподели по какъв начин се доближават до автомобила и демонстрират, че ченгето би трябвало да остане в колата си.

Той подцени настояванията им, излезе от колата и извади револвера си, което накара тримата да открият огън. Местните медии оповестиха, че той и щерка му са били хванати от кръстосания огън и двамата по-късно са умряли от огнестрелни рани.

Андерсън де Оливейра Валентим беше ефрейтор в 3-та рота на 7-ми батальон на военната полиция. Дъщеря му Алисия Перони Валентим беше студентка по право. Военната полиция скърби за гибелта на Андерсън, казвайки: „ Полицейско-военното семейство съжалява, с надълбоко страдание, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР