Полицай изгуби съпругата си – учителка по професия, при тежката

...
Полицай изгуби съпругата си – учителка по професия, при тежката
Коментари Харесай

Трябваше да празнуваме рожден ден: Говори съпругът на убитата в катастрофа Янита

Полицай изгуби брачната половинка си – учителка по специалност, при тежката злополука на пътя Бургас-Средец в събота. При случая пострадаха и двете им дребни деца.

33-годишната Янита седи на предната седалка, когато двете коли се блъскат челно на прав сектор на пътя и то денем. Тя умира на място. Виновникът за случая няма пострадвания. Той е освободен.

„ Децата все още са отвън заплаха за живота. Състоянието им е устойчиво. Лечението им продължава, само че душeвността им е разрушена “, споделя опечаленият татко Иван Дошев.

В деня на случая фамилията се подготвяло да чества рождения ден на дребната щерка. На идващият ден обаче Иван Дошев провел погребението на брачната половинка си.

„ След това трябваше да превъзмогна болката и да се кача в болничната стая с усмивка на лицето и торта в ръцете. Но тя ме попита къде е майка ѝ и за какво я няма. Аз обаче нямах мощ да ѝ кажа, въпреки че рано или късно и това би трябвало да стане – да оповестя, че е умряла “, показа още бащата.

Той споделя, че е виждал какво ли не в специалността си, само че не е бил квалифициран за това, което е сполетяло фамилията им. Разказва, че брачната половинка му била необикновен човек и експерт.

„ Очевидци описват, че виновникът за случая е криволичил по пътя. Малко преди да се блъсне в автомобила на брачната половинка ми този човек е щял да провокира друго пътно-транспортно произшествие “, споделя служителят на реда.

Очакват се резултатите от автотехническата експертиза, която би трябвало пъкъл даде отговор дали виновният водач е карал с превишена скорост. Пробите за алкохол и опиати са негативни, предава. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР