Полицай е тежко ранен след катастрофа с лек автомобил с

...
Полицай е тежко ранен след катастрофа с лек автомобил с
Коментари Харесай

Полицай е с опасност за живота след гонка с бус с нелегални мигранти

Полицай е тежко ранен след злополука с лек автомобил с мигранти, оповестява Българска национална телевизия.
Инцидентът е станал в региона на " Цариградско шосе " под детелината за Казичене в посока София.
Раненият служител на реда е откаран в болница " Св. Анна ". Той е на 51 години, в безсъзнание, с голям брой пострадвания.
От болничното заведение потвърдиха за NOVA, че служителят на реда е с тежки черепно-мозъчни контузии и с заплаха за живота. В момента медици го оперират. Пострадали са и трима от незаконните мигранти – те имат счупвания.
Мигрантите са сирийци. Ранени са четирима души - мъже сред 20 и 30 години. Един от тях е с контузия на главата, и е в потрес. Той е откаран във ВМА.
Сигнал за злополуката е подаден малко преди 7:00 часа. На място са изпратени 3 коли за спешна помощ.
Бусът с мигранти е излязъл на Околовръстното шосе от Автомагистрала " Тракия " и там е почнала гонката с полицията.
В концепцията си да спрат автомобила с незаконните имигранти различен с микробус на жандармерията е пресрещнал пътя му. Водачът обаче не е спрял и се блъснал в транспортното средство на полицията. Установява се самоличността на мигрантите, осведомят от БНР.
В региона на " Околовръстното шосе " се е образувало запушване, а трафикът се отклонява.
Изключително тежко е положението на потърпевшия служител на реда при случая тази заран на Околовръстното шосе на София, оповестиха от болница „ Св. Анна “, където служителят на реда е откаран незабавно след злополуката.
Той е с тежка черепно- мозъчна контузия и незабавно след настаняването му в болничното заведение е почнала интервенция. Трима от мигрантите, потърпевши при случая, също са настанени в болница „ Св. Анна “, само че са с по-леки пострадвания. В други лечебни заведения в столицата са настанени по-леко потърпевши при злополуката.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР