Полицай е бил откаран в болница със счупен крак. Инцидентът

...
Полицай е бил откаран в болница със счупен крак. Инцидентът
Коментари Харесай

Напрежение във Варна! Полицай е в болница след дербито между Черно море и Спартак в Трета лига

Полицай е бил откаран в болница със строшен крайник. Инцидентът е станал преди началото на дуела на варненското дерби сред дублиращите отбори на Черно море и Спартак в Североизточната Трета Лига.

На влизане в стадиона почитателите на Спартак пробиха кордона на униформените в бранша за посетители, с цел да не влязат в клетката, в резултат на това един от служителите на реда пада на земята и си чупи крайници, написа Vsport.bg.

От Спартак (Варна) обаче бяха безапелационни, че информацията не дава отговор на истината. Кордон от служители на реда е нямало, а потърпевшият еднообразен е паднал на терена. „ Никой не ни вкара в клетката. Влязохме на трибуните, а кордон от служители на реда нямаше “, споделиха от фенклуба на Спартак.

Тогава агитката на „ соколите “ стартира да клати оградата на стадиона, което предизвика почитателите на домакините и двете агитки за секунди се озоваха на терена. Наложи се намесата на полицията. Между двете групи бе и наставникът на „ моряците “ Илиан Илиев, който се опитваше да спре ултрасите на двата отбора.

В последна сметка до физическа разпра не се стигна, само че по наставление на дежурния пратеник срещата вместо в 16:00 часа стартира в 17:15, а на стадиона бяха мобилизирани по неотложност още към 50 униформени.

В последна сметка Черно море завоюва дуела с 2:1. Дербито сред представителните отбора на двата тима в efbet Лига е на 21 октомври от 19:45 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР