Полицай е бил нападнат и бит до Сточна гара в

...
Полицай е бил нападнат и бит до Сточна гара в
Коментари Харесай

Шофьор преби полицай до Сточна гара, брои му 10 бона обезщет...

Полицай е бил атакуван и обичай до Сточна гара в Пловдив. До екшъна се стигнало след злополука на пътя. Униформеният не бил на работа. Качил се в такси. По време на придвижване по бул. " Цар Борис Трети Обединител ", преди Тунела, таксиметровият автомобил бил доближен и изпреварен от друго возило, вследствие на което се стигнало до злополука.

Виновният за случая не спрял, а траял по пътя си.  Таксиметровият водач го последвал, с цел да види и запише регистрационния номер. На кръстовището на Сточна гара двете коли отбили в страни, до автобусна спирка. Тогава служителят на реда и водача на колата слезли. Служителят на реда опитал да се легитимира със служебната си полицейска карта, само че
в този миг виновният за злополуката почнал да го удря по главата в региона на лицето с плесници и юмруци. Побоят спрял едвам когато служителят на реда влезнал назад в таксито. 

Тогава биячът се качил назад в колата си и отпрашил с мръсна газ. На мястото пристигнали медицински екип и полицейски автопатрул, а на идващия ден било издадено и съдебно-медицинско уверение за нанесените в региона на главата удари. В резултат от побоя служителят на реда изпитвал мощни болки. Завел иск за обезщетение в общ размер на 10 000 лева,

В последна сметка магистратите одобрили молбата му. Виновният водач е наказан да заплати 10 бона на служителя на реда, както и близо 2 бона за разходи и такси по делото. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР