Полицаите във Враца скоро ще започнат нов метод на работа.

...
Полицаите във Враца скоро ще започнат нов метод на работа.
Коментари Харесай

Врачанските полицаи тръгват пеш, патрулките започнаха да се разпадат /снимки/

Полицаите във Враца скоро ще стартират нов способ на работа. Ченгетата в града ще патрулират пешком.
Причината за това не е желанието им да се разхождат, а тъй като полицейските коли са почнали да ги изоставят посред път.
Оказва се, че положението на множеството от патрулките е отчайващо. Това ясно проличава от фотоси, изпратени от четец в рубриката „ Ти, репортерът “ на организация BulNews.
Специализираният автомобил е стигнал сериозното равнище на разпад. След като патрулката аварирала по пътищата в региона, се наложило да бъде качена на платформа и откарана за следващ ремонт.
„ Да се смееш ли, да плачеш ли? Това са патрулките на родната полиция, които се разпадат в придвижване. Повече от очевидно е, че ремонтирането на колата няма да има дългогодишен резултат, тъй като цялата е изгнила “, разяснява врачанинът, снимал фрагментите.
От фотосите ясно проличава, че полицейската кола е цялата в наслойка, което навежда на мисълта, че ходовата й част е още по-зле.
Припомняме, че в края на март предходната година регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца получи седем нови и напълно оборудвани патрулки. Те бяха разпределени в районните полицейски ръководства на територията на региона. Това обаче напълно не значи, че автопарка на полицията във врачанско е в цветущо положение, което се вижда от фотосите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР