Полицаите в Бургас следят за спазването на обществения ред и

...
Полицаите в Бургас следят за спазването на обществения ред и
Коментари Харесай

МВР-Бургас зове за изпълнение на полицейските разпореждания на Росенец

Полицаите в Бургас наблюдават за спазването на публичния ред и сигурността на жителите, оповестиха от МВР-Бургас.

Повод за изказването са проведените през днешния ден " протестни дейности в региона на парк " Росенец ", пишат от полицията за предстоящото всеобщо плажуване в този парк.
 Симпатизанти на Движение за права и свободи плажуват масирано на Росенец Обновена
Симпатизанти на Движение за права и свободи плажуват масирано на Росенец

Евродепутатът Илхан Кючук твърди, че имало честен ангажимент към Доган

Местната полиция е основала нужната организация, с цел да предотврати напрежение и конфликти. Целта на ограниченията е да се избегнат конфликтни обстановки, да се опази публичния ред и сигурността на жителите. Полицията приканва участниците и от двете страни да съблюдават полицейските разпоредби, написа в известието от Министерство на вътрешните работи.

В същото време някогашният правосъден министър Христо Иванов и негови сподвижници се насочиха на митинг пред община Бургас , тъй като не бяха позволени да плажуват на парк Росенец.

Жандармерия спря представители на " Да, България ", които желаеха да отидат на плаж. Допускат се единствено симпатизанти на Движение за права и свободи , осведоми БНР.

Припомняме, от нощес към " Росенец " се стичат проведено симпатизанти на Движение за права и свободи. Тази заран преди парка има полиция, която разделя на две - от едната страна са новопристигащите симпатизанти на плаж " Росенец ", от другата - хората, които се отзоваха на апела на някогашния правосъден министър Христо Иванов да плажуват на строго охраняваната зона, наоколо до така наречен Летни сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР