Полицаите трябва да използват всички предвидени от закона мерки –

...
Полицаите трябва да използват всички предвидени от закона мерки –
Коментари Харесай

Джамбазки видя проблеми в МВР, но не и основание властта да си ходи

Полицаите би трябвало да употребяват всички планувани от закона ограничения – палки, водни струи, гумени патрони. Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки, който изрази неодобрение от разпадането на системата на Министерство на вътрешните работи, само че не видя съображение за избор на съмнение към държавното управление, от което партията (бел. ред. – ВМРО), в която взе участие, е неизменима част.
Може да пратите свои хора в " Овча купел " да видите по какъв начин се държат хора, държащи на своите антично индийски корени. След това ще се покажат няколко антибългарски организации като Българския хелзинкски комитет (БХК). Ако обаче в Съединени американски щати се случи такова нещо, правосъдните медици ще съберат няколко натрупа и участвалите служители на реда ще бъдат наградени, изясни Джамбазки пред Нова телевизия, правейки параленост с огромния пердах сред служители на реда и роми в Ботевград.
Според евродепутата, в случай че служител на реда употребява оръжието си против " някой от тези примати ", той отива на съд и би трябвало самичък да си търси юрист, а Министерство на вътрешните работи даже не му осигурявал длъжностен бранител.
Нападнеш ли служител на реда във всяка страна, рискуваш да умреш – по този начин е и по този начин би трябвало да бъде, безапелационен беше Джамбазки, който поддържа служителите на реда да употребяват своите оръжия. Има проблем по какъв начин политическото управление на Министерство на вътрешните работи поддържа служителите на реда, заключи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Трябва да има единни стандарти в Европейски Съюз в образованието на служителите на реда и оборудването им, сподели още Джамбазки, който дефинира за " морално стар " револвера " Макаров ".
Миграция и бежанци
Относно мигрантската рецесия, Джамбазки разгласи, че немският канцлер Ангела Меркел поискала да връща и на България мигранти, защото в Германия били 1 млн. и нямало по какъв начин да се интегрират. Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация се обърна и към френския президент Еманюел Макрон, който можело да ни научи за колониалната си политика. Джамбазки разгласи Макрон за двуличник, като употребява и израза „ група лицемери” и изиска да му се подсети коя била последната колония в Африка, владяна от България.
Освен това, Джамбазки беше безапелационен, че поради Холандия не влизаме в Шенген, а дружно с Румъния сме изпълнили всички критерии. Сега Холандия, дружно с Германия и Франция желали да разделят България от Западните Балкани, изключително Македония, има вяра евродепутатът ни.
Пакет " Мобилност "
Още няма победа. Отново ще се гласоподават трите отчета от пакета, в Европейския парламент. Нашето най-голямо предпочитание е да отменим текста за каботажа, само че надали ще успеем. След гласуването, тези оферти ще отидат на договаряния сред Екологичен потенциал и Европейския съвет и там ще е ролята на транспортния ни министър Ивайло Московски, описа Джамбазки. И добави, че българските евродепутати щели да създадат всичко допустимо да проточат нещата в Екологичен потенциал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР