Полицаите са мобилизирани, за да издирват 18-годишния Никола Райчев от

...
Полицаите са мобилизирани, за да издирват 18-годишния Никола Райчев от
Коментари Харесай

Издирват в Родопите 18-годишния Никола, заклал 21-годишния Ангел в Пазарджик

Полицаите са мобилизирани, с цел да търсят 18-годишния Никола Райчев от Пазарджик, който нощес малко след 18,45 ч. е намушкал с нож 21-годишния Ангел Здравков. Момчето издъхна в резултат на кръвозагуба на път за болничното заведение в града, написа " 24 часа ".

По непотвърдена информация Никола, който учел в локалната гимназия по механотехника, след тежкото закононарушение е взел колата на родителите си и отпрашил отвън града. Има догатки, че се крие някъде в Пловдивско, в региона на Родопите.

Райчев е упражнявал бокс, настояват негови познати. Бил раздразним и постоянно налитал да се бие. Държал се неприятно с девойките и постоянно създавал проблеми в учебно заведение. Веднага след убийството той е блокирал достъпа до профилите си в обществените мрежи. Трагедията се разигра в пазарджишкия квартал „ Запад “, където Ангел и някогашната другарка на Никола - Дарина Б., се разхождали. 12-класникът се появил и почнал да държи сметка на двамата влюбени. Между него и Ангел зародила свада, защото Никола желал някогашната му другарка да се върне при него.

Като срещнал отвод, Никола изненадващо извадил нож и пробол в коремната област Ангел.

Ангел е някогашен ученик на Езиковата гимназия „ Бертолт Брехт “. Беше учтив, добър и радушен, споделят приятелите му.

„ Отиде си един Ангел….Отиде си едно положително момче, чийто живот беше незаслужено лишен “ - това написаха негови съученици и другари в групата „ Справедливост за Ангел “. По-нататък те не престават: „ Няма думи, с които можем до опишем болката и тъгата, които са ни сковали. Още не можем и не желаеме да повярваме на това, което се случи. С нищо не провокирал нападателят си Ангел стана жертва на жестока експанзия, а неговият палач е още на независимост. Искаме правдивост за Ангел. Искаме Никола Райчев да бъде хванат час по-скоро и съден с цялата суровост на закона. “

Тази вечер младежите се събраха на безмълвно бдение на лобното място на Ангел в кв. “Запад “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР