Полицаите от Акрингтън в Ланкашър попаднаха на видео от задържането

...
Полицаите от Акрингтън в Ланкашър попаднаха на видео от задържането
Коментари Харесай

Полицай блъска 14-годишно момиче в лицето при арест, но той и колегата му се оказаха в болница

Полицаите от Акрингтън в Ланкашър попаднаха на видео от задържането на 14-годишна нарушителка на публичния ред. Момичето е оказало опозиция при ареста, а пазач на реда е решил да го укроти с удари в лицето.

По информация на Daily Mail, 14-годишното момиче и 52-годишна жена са нападнали служители на реда на улица в града. Когато те се пробвали да задържат момичето, то оказало гневна опозиция. Единият от служителите на реда го блъснал в лицето. Това възмутило очевидците, които снимали всичко с камера. " Този мъж удари дребното момиче. Удариха го! Ще ви уволнят ", споделя свидетел.


Видеото е оповестено във Facebook и провокира вълна от отвращение. Потребителите споделят, че не могат да почитат служители на реда, които се държат по този метод. " Това е една от аргументите, заради които не почитам служителите на реда ", гласи коментар под клипа. " Ако ние създадем по този начин с нашите деца, незабавно ще ни арестуват ", гласи различен.

Във връзка със случая локалната полиция направи публично изказване, в което осведоми обществото, че знае за случилото се. Властите твърдят, че в най-скоро време ще бъде извършено следствие и виновниците ще бъдат осъдени.
В резултат на случая обаче двама служители на реда са били приети в болница, до момента в който на момичето съществени контузии не са били нанесени.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР