Полицаите, които отиват на катастрофа, са тези, които могат да

...
Полицаите, които отиват на катастрофа, са тези, които могат да
Коментари Харесай

Иван Савов: Полицаите, които отиват на катастрофа, могат да я манипулират

" Полицаите, които отиват на злополука, са тези, които могат да манипулират ", това разяснява криминалистът Иван Савов във връзка вчерашния арест на петима служители на реда, които взели рушвет, с цел да прикрият злополука.

10 000 лева може да са взели служителите на реда, прикрили карал в насрещното водач, които бяха арестувани през вчерашния ден.

Преди по-малко от месец униформените приели рушвет от водач, който е блъснал мотоциклетист. Срещу приемането на тази сума записали в документите, че не са разкрили лидера на мястото на случая.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че при акцията са задържани униформени, само че публична информация ще дадат в идващите дни. Очаква се прокуратурата да реши какви обвинявания да повдигне на чиновниците на реда.

„ Много е мъчно да се потвърди дали са били 10 000, или 1000 лв.. Видно обаче има корупционна процедура, която не е изолирана. За страдание, това е следващ сходен случай, който фрапира, защото става въпрос за породено ПТП с потърпевш ”, разяснява Савов в предаването " Здравей, България " по Нова тв.

По думите на Савов е доста мъчно да се потвърди приемането на парите, само че не е невероятно./24 часа.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР