Полицаите казаха, че майка във Флорида е обвинена, след като

...
Полицаите казаха, че майка във Флорида е обвинена, след като
Коментари Харесай

Ужасен персонал в детската градина отваря кутията за обяд на двегодишно дете, за да намери пистолет вътре

Полицаите споделиха, че майка във Флорида е упрекната, откакто стреснатият личен състав на детската градина откри револвер в кутията за обяд на нейния 2-годишен наследник.

Shanae Davis, 39, е изправена пред няколко обвинявания, в това число позволяване на малолетно да получи огнестрелно оръжие и занемаряване на детето, откакто угрижен преподавател в дневния център на Jackson в Ривиера Бийч отвори кутия за обяд и откри 9 mm револвер Glock 43 вътре.

Полицейското ръководство на Ривиера Бийч оповестява, че Дейвис е удостоверила, че револверът е неин и до момента в който тя нормално го държи в жабката на автомобила си, в последно време тя е носила револвера в жилището си, откакто комплексът е бил жертва на няколко взлома. Съдебните документи демонстрират, че през нощта на 14 март 39-годишната майка е сложила револвера в кутията за обяд на сина си, с цел да го внесе вътре, защото е споделила на управляващите, че не носи чанта, и по-късно в никакъв случай не е извадила револвера назад още веднъж.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР