Полицаи в Добрич използваха електрошок при задържането на трима души

...
Полицаи в Добрич използваха електрошок при задържането на трима души
Коментари Харесай

Бесен екшън в Добричко: Жена млати полицай с пръчка, той стреля с електрошок, а други двама мъже...

Полицаи в Добрич използваха електрошок при задържането на трима души след нахлуване против униформените.

Един от служителите на реда е с лека телесна щета след нападението. Инцидентът е станал в село Ловчанци към 19:30 часа нощес, съобщи БЛИЦ.бг.

Полицейски автопатрул се опитал да извърши спонтанна инспекция на автомобил. Колата е била ръководена от 49-годишен мъж, който е отказал да показа документи и поражда скандал .

Жена, намираща се в същия автомобил, слязла от колата и почнала да удря един от служителите на реда с дървена пръчка , при което наранила ръката му.

49-годишният мъж също продължава да оказва опозиция на полицейските органи, като е подкрепят и от натрупалата се навалица.

След неколкократно отправени разпоредби към лидера и натрупалите се жители, единият от служителите на реда изважда електрошок и след няколко предизвестия и продължаваща опозиция възпроизвежда два заряда , оповестяват от полицията в Добрич.

Мъжът и дамата са арестувани от полицията, а малко по-късно е арестуван и 24-годишен мъж, който снимал случая и употребявал обидни думи против служителите на реда.

Срещу дамата ще бъде повдигнато обвиняване за причиняване на лека телесна щета на служител на реда по хулигански подбуди. На създателя на видеото обвиняването ще бъде за безчинство с особена смелост и цинизъм.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР