Полицаи спипаха жена зад волана с внушителните 3,1 промила алкохол

...
Полицаи спипаха жена зад волана с внушителните 3,1 промила алкохол
Коментари Харесай

Роза изпи чаша вино, подкара голфа и духна 3,1 промила

Полицаи спипаха жена зад кормилото с внушителните 3,1 промила алкохол в издишания въздух. Написаха й акт и взеха книжката й.

Роза Димитрова, на 55 година, от Бобов дол, пътувала с персоналния си автомобил в Дупница. Била спряна при рутинна инспекция от пътни служители на реда.

Шофьорката се държала несъответстващо, което усъмнило проверяващите, че е пила, преди да седне зад кормилото, оповестява Струма.бг. Тествали я с дрегер, който отчел рекордните 3,1 промила алкохол в издишания въздух.

Полицаите онемели от резултата, не могли да повярват, защото до момента не са хващали толкоз пияна жена зад кормилото.

Пред униформените Роза декларирала, че била на рожден ден на другарка и изпила единствено една чаша вино, преди да се качи на автомобила си. Служителите на реда предиздвикали Роза да слезе от автомобила и го закарали пред РУП – Дупница.

Тя дала пояснение пред дознател. Била пусната да си върви след няколкочасов престой в ръководството. Срещу пияната шофьорка е формирано доседебно произвеждане и я чака яка санкция и отнемане от право да кара за една година.

При инспекцията на пътните служители на реда в клопката им са паднали още трима водачи, единият седнал зад кормилото дрогиран. /Марица.бг
тагове роза вино голф промил
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР