Полицаи са стреляли по 30-годишен криминално проявен мъж в Девня.

...
Полицаи са стреляли по 30-годишен криминално проявен мъж в Девня.
Коментари Харесай

Полицаи стреляха по бандит, опитал да избяга при проверка в Девня

Полицаи са стреляли по 30-годишен престъпно проявен мъж в Девня. Това оповестиха от ОДМВР – Варна.

Случаят е станал на 9 март, към 13.00 часа, на ул. "Петрича " в град Девня. Полицейските чиновници се насочват към автомобила за осъществяване на инспекция, като при типа им лидерът му внезапно потегля. Автомобилът е открит още веднъж в региона на жп гарата, когато той му слиза и побягва. Последват предизвестия от страна на полицейските чиновници и апели да спре, само че мъжът не се преценява с техните разпоредби. Един от полицейските чиновници създава два изстрела във въздуха, само че мъжът продължа да бяга, следва изстрел към него в безвредна зона. Лицето още веднъж не стопира, а се укрива на покрива на изоставена сграда.

Малко по-късно е арестуван 30-годишният О. А. от Девня, добре прочут на органите на реда, недееспособен и неведнъж осъждан. Същият е отведен в болнично заведение, където е прегледан, открито е, че няма тежки контузии и е освободен.

По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Образувано е също следствено дело.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР