Полицаи са разкрили голяма кражба и са хванали мъж с

...
Полицаи са разкрили голяма кражба и са хванали мъж с
Коментари Харесай

Ударна спецакция! Козлодуйски ченгета разкриха голяма кражба и спипаха дилър

Полицаи са разкрили огромна кражба и са хванали мъж с опиати при спецакция в Козлодуй, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Операцията е била извършена през вчерашния ден, за противопоставяне на стандартната престъпност. След следствие униформени ревизирали частен дом в село Рогозен. В къщата били открити и конфискувани 7 компютърни конфигурации на обща стойност към 3500лв., откраднати от постройката на учебното заведение в същото село. Престъплението е осъществено в интервала от 1 май до 30 юни 2021г, а причинителят е 21-годишен локален гражданин.
В рамките на интервенцията, след оперативно-следствени дейности в село Гложене служители на реда ревизирали автомобил, ръководен от 47-годишен мъж от София. В колата били открити електронна везна, пликчета с към 19 грама кетамин и цигара с канабис. Мъжът е арестуван в районното ръководство в Козлодуй, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
При различен случай, в частен дом в село Гложене е открит и конфискуван газов револвер, приспособен за пукотевица с бойни патрони. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР